Категорије
СНП

Problem azila se mora riješiti na zakonit način

Saopštenje za javnost OO SNP Berane

Obaveza SNP, kao konstituenta lokalne vlasti u Beranama je da radi i pomaže u rešavanju problema građana Berana. S tim u vezi, juče je održan sastanak članova optšinskog odbora SNP Berane sa mještanima mjesne zajednice Donje Luge.

Predstavnici mjesne zajednice Donje Luge ukazali su na infrastrukturne probleme sa kojima se gotovo svakodnevno susreću, a posebno su se osvrnuli na problem rešavanja nezakonito napravljenog azila koji nanosi štetu mještanima Donjih Luga.

Na sastanku je zauzet jednoglasan stav da se ovaj gorući problem mora riješiti u najkraćem mogućem roku, u skladu sa zakonskim okvirima.

Kao građanska partija, SNP se zalaže i daje svoj doprinos da se Zakon o zaštiti životinja poštuje u skladu sa važećim, s tim što nam je život građana, koji je u ovom slučaju narušen, u prvom planu. Takođe poštujući Zakon, lokalna samouprava priprema Odluku koja će dati smjernice kako i na koji način se problemi ove vrste mogu riješiti na zadovoljstvo svih. Svoj doprinos u rešavanju problema spremno je da da i Komunalno preduzeće kao nadležno za djelatnost pružanja komunalnih usluga jer u svom asortimanu, kako je svima poznato, posjeduje i azil.

Članovi Savjeta i prisutni mještani, pozdravili su dosadašnje aktivnosti lokalne samouprave i izrazili zadovoljstvo zbog svih infrastrukturnih radova koji su realizovani u mjesnoj zajednici Donje Luge.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.