Категорије
СНП

Održana sedma sjednica OO SNP Glavnog grada

Večeras je u prostorijama Glavnog odbora SNP CG održana sedma sjednica Opštinskog odbora SNP Glavnog grada. Sjednici su prisustvovali: predsjednik SNP CG Vladimir Joković, predsjednik OO SNP Glavnog grada i potpredsjednik partije Dragan Ivanović koji je otvorio sjednicu, potpredsjednik Dragoslav Dado Šćekić, sekretar IO GO Dragan Vukić, član predsjedništva Miomir Vojinović, potpredsjednici OO SNP Glavnog grada Radmila Čagorović i Bogdan Božović i portparolka OO SNP Glavnog grada Marija Radinović.

Predsjednik Joković se osvrnuo na napade bivših članova i istakao da optužbe da je SNP CG skrenuo sa izvornog puta odlučno odbacuje. Podsjetio je da su SNP-u nedavno pristupila 53 člana u Nikšiću, te da će sjutra u Herceg Novom pristupiti novih 47 članova. On je rekao da su u proteklom periodu stabilizovane partijske finansije, da su izmirena brojna dugovanja, te formirana Asocijacija žena i Asocijacija mladih.

Što se tiče Odbora za reformu izbornog zakonodavstva, predsjednik Joković je ponovio da SNP u to tijelo nije ušao zbog načina na koji je formirano, te da ne vjeruje da će postići značajniji rezultat jer veći dio opozicije u njemu ne učestvuje. On je naglasio da se SNP zalaže za jednu ili dvije opozicione liste, te da će do kraja godine donijeti odluku o izbornom nastupu.

Predsjednik OO SNP Glavnog grada i potpredsjednik partije Dragan Ivanović je istakao da je ovo jedan u nizu sastanaka opštinskih odbora čiji je cilj upoznavanje članova partije sa aktivnostima rukovodstva, a što je u skladu sa odlukom Glavnog odbora SNP-a. On je rekao da će SNP ponovo biti veliki i snažan činilac na političkoj sceni, te da podgorički odbor od večeras kreće u predizbornu kampanju.

Članovi OO SNP Glavnog grada su upoznati i sa odlukom da za portparola OO SNP Glavnog grada bude izabrana Marija Radinović.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.