Категорије
СНП

U Herceg Novom uručeno novih 47 članskih karata SNP CG

Večeras je u Herceg Novom održana svečana sjednica opštinskog odbora Socijalističke narodne partije Herceg Novi, na kojoj je predsjednik SNP CG Vladimir Joković uručio 47 članskih karata novim članovima naše Partije.

Predsjednik Joković je ovom prilikom istakao da SNP CG jača iz dana u dan, te da je i ovaj događaj u Herceg Novom potvrda tome.

“SNP se vratila na staze stare slave sa koje je bila gurnuta, ali samo kratko. Jednostavno, SNP je brend koji nije lako ugasiti, toga su svjesni i naši politički protivnici kojima smeta jaka i stabilna SNP. Ovaj događaj večeras u Novom, kao i onaj od prije nekoliko dana u Nikšiću kada su nam se pridružila nova 53 člana, samo su potvrda tome”, kazao je predsjednik Joković, uz podsjećanje da se SNP od svog osnivanja bori za časnu i pravu Njegoševu Crnu Goru i tako će biti i ubuduće.

“S ponosom ponavljam da je SNP potekla iz naroda, a da je sačuvao narod i odano članstvo. Zbog toga ćemo biti jači iz dana u dan, jer pobjeđuje onaj koji vjeruje u pobjedu i uspjeh i koji vjeruje u sebe. A to smo mi iz SNP CG“, kazao je Joković.

Svečanoj sjednici opštinskog odbora SNP Herceg Novi prisustvovali su i potpredsjednica SNP CG i predsjednica opštinskog odbora SNP Herceg Novi Danijela Đurović i potpredsjednici OO Vesna Samardžić, Milosav Dabović i Milica Kostić. Prisutnima su se obratili i potpredsjednik SNP CG Dragan Ivanović i šef Medijskog centra Vasilije Lalošević, a svečanosti je prisustvovao i sekretar Izvršnog odbora GO Dragan Vukić.

Ova svečana sjednica OO SNP Herceg Novi, dio je aktivnosti rukovodstva SNP CG, koji u skladu sa odlukama Glavnog odbora partije, obilazi opštinske odbore širom Crne Gore, razgovarajući sa članstvom i simpatizerima o budućim koracima u osnaživanju partije i pripremama za predstojeće izbore.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.