Категорије
СНП

Slađana Kaluđerović ukazuje da Opština još nije riješila problem ulice kroz staklenike

Nadležni u Opštini Golubovci hitno treba da prekinu praksu žmurenja na inicijativu za rekonstrukciju glavne ulice kroz Staklenike kojom se, posebno u kišnim danima, prije može proći gliserom, nego automobilom, kaže Slađana Kaluđerović, odbornica SNP-a u Skupštini opštine Golubovci. Ona podsjeća da je šest mjeseci tokom izgradnje puta Golubovci – Mataguži, od OŠ „Milan Vukotić” do Pepića Kiljana, ova ulica služila kao tranzitna.
– Dodatni udarac su joj zadali teški teretni kamioni. Nakon toga je uslijedilo „krpljenje rupa”. Stanovnici su prije godinu dana podnijeli inicijativu za rasvjetu i potpunu rekonstrukciju od Pepića Kiljana do Doma omladine u Mojanovićima, koju je potpisalo 70 građana i predali je opštini. Rasvjeta je postavljena, ali očekujemo da će, nakon dugogodišnjeg čekanja, čelnici opštine ispuniti glavni dio zahtjeva, i rekonstruisati ulicu. Međutim, sve je ostalo mrtvo slovo na papiru. Ukoliko se nosioci odlučivanja vode prioritetima, onda jedan od njih definitivno treba da bude ova ulica. Čim padne prva kiša, stanovnici ulice ne mogu da izbjegnu duboke lokve duge 50-ak metara i na jednom i na drugom kraju. Ne pomažu ni gumene čizme, što je veliki problem za djecu koja idu u školu i moraju proći kroz jezero kako bi stigli do nje ili autobuske stanice – kaže Slađana Kaluđerović.
Ona navodi da bi se novim asfaltom koliko-toliko saniralo stanje.
– Očekujem brzu reakciju nadležnih, kako, u suprotnom, ne bi pobudili sumnju da, kao politički naslednici prethodne DPS strukture, nastavljaju nedemokratsku praksu diskriminacije „opozicionih ulica” – kaže Slađana Kaluđerović, odbornica SNP-a u Skupštini opštine Golubovci.

Izvor: Dan.co.me


Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.