Категорије
СНП

Rukovodstvo SNP u Plužinama

PIVA I PIVLJANI ODUVJEK UZ SNP

Danas je u Plužinama održana sjednica opštinskog odbora SNP Plužine na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u Crnoj Gori, sa posebnim osvrtom na aktuelnosti u radu SNP na državnom nivou i u Plužinama.
„Ovo je grad gdje SNP više od dvadeset godina samostalno vrši vlast, na zadovoljstvo svih građana Pive“ ,kazao je Vladimir Joković, predsjednik SNP CG.
Ovih dana jedni te isti ljudi po treći put podnose ostavku na članstvo u SNP iako su već par godina van partije i nisu članovi bilo kog partijskog foruma. A pritom su se zaklinjali da im je SNP stil života.
Ali odgovor časnog članstva SNP je već izrečena. Sve im je uzalud. Tako i ovi novi napadi ne mogu oštetiti našu partiju, istakli su prisutni.
Izraženo je zadovoljstvo radom lokalne samouprave na čelu sa Mijuškom Bajagićem.
Stoga je dogovoren još jači rad na terenu i obilazak svakog mjesnog odbora.
Sa sastanka u Plužinama poručeno je da će SNP uraditi sve da u Crnoj Gori sazre vrijeme za promjenu vlasti i promjenu sistema vrijednosti, koji je, nažalost, dovelo do podjela po svim pitanjima.
SNP ima jaku infrastrukturu i konstituisane opštinske i mjesne odbore, pa ce rukovodstvo narednih dana nastaviti obilazak
Crne Gore.
Sastanku su prisustvovali i obratili se prisitnima i potpredsjednik Dragan Ivanović, Vasilije Lalošević, šef Medijskog centra, kao i Dragan Vukić, sekretar Izvršnog odbora GO.
Sastankom je predsjedavao Slobodan Delić.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.