Категорије
СНП

U Budvi održana sjednica opštinskog odbora SNP

JOKOVIĆ: SNP ĆE BITI I U NIKŠIĆU 21. SA SVOJIM NARODOM

Večeras je u Budvi održana sjednica opštinskog odbora SNP na kojoj je izabran novi izvrsni odbor a izabrano je i četvoro novih članova Glavnog odbora SNP CG.
Obraćajući se prisutnima predsjednik SNP Vladimir Joković je prisutne upoznao sa aktuelnostima na političkom polju i aktivnostima koje se odvijaju u SNP.
„Moramo sve učiniti da u Budvi povratimo staru snagu“, kazao je.
„Ovo je lijepi i najperspektivniji grad, kojim vladaju oni koji su osiromašili i opustošili oni iz vladajuće partije na državnom nivou, koji su nas dijelili po svim šavovima. Zbog svog neznanja i alavosti doveli su Budvu i državu na ivicu ekonomskog ambisa. Da bi skrenuli pažnju sa tih problema, atakuju na naše svetinje, našu crkvu, našu Mitropoliju. Dvadeset prvog decembra biće u Nikšiću održan narodni Sabor za odbranu naše crkve i SNP će biti tamo sa svojom narodom kao i uvijek do sada. Nećemo im to dozvoliti“, kazao je Joković.
Opozicija mora sve da učini da jedinstvenim djelovanjem obezbjedi ravnopravne uslove za izbore i da eventualnim zajedničkim nastupom u jednoj ili više kolona smijeni ovaj režim. SNP će u toj borbi dati svoj veliki doprinos. Stoga i ovaj opštinski odbor večeras u Budvi i svi drugi koje smo minulih dana obišli, garantuju jak proces stabilizacije SNP i pokazuju da nam vještačke, fantomske partije koje se ovih dana formiraju uz pomoć DPS-a ne mogu nauditi“, rekao je on.
Prisutni su bili i Dragan Ivanović, potpredsjednik SNP, Dragan Vukić, sekretar Izvršnog odbora i šef Medijskog centra Vasilije Lalošević. Sastankom je predsjedavao Krsto Rađenović .

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.