Категорије
СНП

Umjesto nedomacinskog trosenja novca uloziti u nekadasnji Vojni odsijek

Odbor SNP Glavnog grada

Na putu od Bulevara Ivana Crnojevića prema Maslinama, na magistrali ka Kolašinu, već godinama zjapi prazan, urušen i zapušten prostor nekadašnjeg Vojnog odsjeka Glavnog grada Podgorica, što se vidi i na fotografijama.

Ruševina, smeće i zarasle biljke govore o nebrizi Glavnog grada prema prostoru koji bi se mogao iskoristiti za neke druge svrhe i staviti na raspolaganje građanima Podgorice. Žalosno je što se ovako nešto dešava nedaleko od centra grada i što nadležni ne prepoznaju vrijednost lokaliteta čija bi prenamjena bila višestruko korisna za grad.

Za to vrijeme firmi „Hotel Crna Gora“ biznismena Žarka Burića država će dati skoro 60.000 eura za jednogodišnji zakup poslovnog prostora u biznis centru „Hilton“ za potrebe Ministarstva pravde i Ministarstva finansija. Značajno je istaći da država već duži niz godina izdvaja stotine hiljada eura za zakup prostorija koji su u vlasništvu prijatelja i rodbine predsjednika države Mila Đukanovića.

Socijalistička narodna partija predlaže da se, umjesto trošenja ogromnog novca građana na ovakav način, neiskorišćeni poslovni prostori kao što su prostorije bivšeg Vojnog odsjeka obnove i prilagode sličnim namjenama i na taj način uštede hiljade eura koje bi se mogle iskoristiti za druge, daleko važnije svrhe.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares