Категорије
СНП

Joković: Na narednim izborima SNP će potvrditi da je brend uprkos stalnim napadima

Danas je u prostorijama Odbora SNP Glavnog grada održan tradicionalni novogodišnji koktel, koji je organizovan za veliki broj članova i simpatizera SNP CG. Ovom događaju prisustvovalo je rukovodstvo Partije, na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem.

Obraćajući se prisutnima, predsjednik Joković je rekao da je ponosan na sve što je SNP uradila u proteklih dvije i po godine i da ulazimo još jačim tempom u Novu godinu. Predsjednik SNP-a je istakao da je naša Partija već dugo pod udarima koji dolaze sa raznih strana, ali da je SNP CG sada konsolidovana, jaka partija koja gleda u budućnost i ozbiljno se priprema za naredne parlamentarne izbore.

„Na narednim izborima pokazaćemo svima da je SNP brend, da ljudi više ne odlaze iz SNP-a, već da je, naprotiv, to partija u koju se sada dolazi i ostaje. SNP CG ostaje dosljedna svojim programskim načelima, borbi za bolju, pravedniju i tolerantniju Crnu Goru u kojoj će biti mjesta za sve građane, bez obzira na političko opredjeljenje, mišljenje, nacionalnu ili vjersku pripadnost. Naročito, u ovim blagim danima apelujemo na sve da se spuste tenzije prouzrokovane tvrdoglavom namjerom vlasti da usvoji Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti. Umjesto toga, još jednom pozivamo DPS i njene koalicione partnere da iz skupštinske procedure povuku sporni Predlog zakona, te stvore mogućnost za otvaranje širokog dijaloga u kojem bi učestvovali svi zainteresovani akteri“, kazao je Joković.

Predsjednik Joković je svim simpatizerima i članovima SNP CG poželio da novogodišnje i božićne praznike provedu u krugu svojih porodica i prijatelja, te da ih prate dobro zdravlje, sreća i uspjeh.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.