Категорије
СНП

Mnogo obećanja, malo rada

PREDSJEDNIK ODBORA SNP-A GLAVNOG GRADA DRAGAN IVANOVIĆ O UČINKU GRADSKIH VLASTI

Lokalna vlast nije ispunila gotovo ništa od onoga što je obećala u predizbornom programu, ali sigurni smo da građani Podgorice to prepoznaju i da će znati da je kazne kada za to dođe vrijeme, ocijenio je Dragan Ivanović, predsjednik odbora SNP Glavnog grada. Ivanović navodi da je u glavnom gradu nastavljena stara praksa, mnogo obećanja – malo rada.
– Gradske vlasti su odustale od projekta gradske bolnice, Jadransko-jonskog puta, kao i rezervoara na Dajbabskoj gori. Ništa se nije uradilo po pitanju rekonstrukcije velikog broja ulica u gradu, dva nova groblja, rekonstrukcije Kuslevove kuće, doma kulture na Koniku, te sportske dvorane u Zeti i Tuzima. Tu su i već godinama nezavršeni projekti mljekare, hotela i motela za djecu na Veruši, te lovačkog doma na Barutani, kolektora u Tuzima i pogona za tretman guma –saopštio je Ivanović.
On je ocijenio da je SNP uprkos svim udarcima, ostala vjerna prinicipima i tradiciji prave, istinske, njegoševske Crne Gore, te da je novogodišnji koktel koji su organizovali najbolja potvrda da je SNP na ispravnom putu. N.S.

Izvor: Dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.