Категорије
Друштво

Шћекић приредио пријем за рукометашицу Ему Рамусовић

ПРЕДСТАВЉА БЕРАНЕ У НАЈБОЉЕМ СВЈЕТЛУ

Предсједник општине Драгослав Шћекић приредио је пријем за репрезентативку Црне Горе у рукомету, нашу суграђанку, Ему Рамусовић, која је заједно са саиграчицама заузела пето мјесто на недавно одржаном Свјетском првенству у Јапану.

Предсједник Шћекић је честитао Еми на сјајној игри коју је показала, и исказао захвалност што је она као чланица репрезентације још једном достојно представљала свој град, уједно јој пожељевши срећне предстојеће празнике.
„Пратили смо утакмице нашег националног тима на Свјетском првенству и сви смо се надали освајању још једне медаље. Али, остварено пето мјесто на тако великом такмичењу представља значајан успјех. Поносни смо на чињеницу што си сјајно бранила дрес репрезентације и што си представљала и овај пут Беране у најбољем свјетлу. Општина ће знати да цијени своје највриједније спортисте и да његује добар и квалитетан однос према њима„, казао је Шћекић и пожелио Еми и цијелој репрезентацији успјех током предстојећих квалификација за Олимпијаду.

ПРЕДСТАВЉА БЕРАНЕ У НАЈБОЉЕМ СВЈЕТЛУ: Шћекић приредио пријем за рукометашицу Ему Рамусовић

Репрезентативка Црне Горе Ема Рамусовић захвалила се на пријему и истакла да је задовољна оствареним пласманом Црне Горе на Свјетском првенству, наглашавајући да су постојале шансе да освоје неку од медаља.
“Желим овом приликом да се захвалим на указаној пажњи и истакнем да ми тај гест пуно значи. Посебно ме радује што није први пут да организујете пријем након такмичења на којем нисмо освојили медаљу, а надали смо се да можемо то учинити. Овим сте показали још једном да поштујете мој рад и труд и да сваки мој успјех доживљавате као успјех наше општине“, казала је Ема и додала да би евентулани пласман репрезентације Црне Горе на Олимпијаду био круна њене досадашње каријере.

ПРЕДСТАВЉА БЕРАНЕ У НАЈБОЉЕМ СВЈЕТЛУ: Шћекић приредио пријем за рукометашицу Ему Рамусовић

Предсједник се овом приликом захвалио Мићу Секуловићу, новинару Вечерњих новости, који је присуствовао пријему, а на чији је предлог и организован исти.
Државној репрезентативки је овом приликом уручен пригодан поклон.
Пријему у кабинету предсједника присуствовали су још Зоран Јојић, савјетник у Служби предсједника и Никола Урошевић, савјетник за информисање у Бироу за односе са јавношћу.

Izvor: Berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares