Категорије
Друштво

Предсједник Шћекић одржао састанак са предсједницима МЗ

Предсједник општине Драгослав Шћекић данас је одржао састанак са предсједницима Савјета мјесних заједница, на којем је  направљен резиме  онога што је заједничким радом урађено и постигнуто  у области инфраструктуре у години на измаку.

Предсједник Шћекић на почетку састанка поздравио је предсједнике мјесних заједница као сараднике и пријатеље, јер како је истакао иза њих стоје године  сарадње, као и заједнички труд и рад који је на добром нивоу.

„Беране је и ово године било право градилиште захваљујући, прије свега нашој Агенцији за изградњу и развој, која је и током године асфалтирала километре путних праваца, санирала и насула многе путеве у мјесним заједницама -Калудра, Лубнице, Бастахе, Горње Заостро, Полица, Лим, Стари Град и друге.

 Признаћете да је лијепо видјети уређене улице Миљана Томичића, Душана Вујошевића, Анте Марковића, Миљана Вукова, Беранско- андријевачког батаљона, Берансела.

Уложен је огромни труд и напор да Беране добије ново, модерно рухо“, казао је предсједник Шћекић, истичући да ће настојати да средства МЗ која су до сада утрошена намјенски и домаћински, у будућем периоду буду већа.

„Наставићемо радове и у наредном периоду још јачим капацитетом. Очекује нас санација постојећих путева, асфалтирање нових, изградња мостова и потпорних зидова, као и изградња нових праваца уличне расвјете. Затим радови који се тичу бољег водоснабдијевања и унапређења водоводне и канализационе мреже, као и побољшања квалитета воде“, нагласио је предсједник Шћекић.

Састанку  са предсједницима мјесних заједница присуствовали су и потпредсједници општине Раде Кљајић и Марко Лалевић, директор „Агенције за изградњу и развој“ Миро Вешовић, директор Водовода и канализације“ Вуко Тодоровић, помоћник секретара за општу управу и друштвене дјелатности Младен Стијовић са савјетницима Милицом Рачић и Марком  Мишовићем.

Izvor: Berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.