Категорије
Друштво

Божићна честитка предсједника општине Беране

Предсједник општине Беране Драгослав Шћекић честитао је његовом преосвештенству епископу Будимљанско – никшићком Г. Јоаникију, свештенству, монаштву и православним вјерницима Божић.

„Ваше преосвештенство, епископе Будимљанско – никшићки Г. Јоаникије, Вама, свештенству и монаштву Српске православне цркве и свим православним вјерницима честитам најрадоснији хришћански празник Божић.

У времену великих изазова за наш народ, желим да Божић учврсти слогу и донесе снажну вјеру у заједништво и солидарност. Тако заједно можемо да градимо бољу и сигурну будућност за све.

Нека нам свима празник Христовог рођења да мира, љубави, толеранције и снаге да превазиђемо наметнуте разлике међу нама, а да предлагачи и доносиоци завађујућег закона одмах промијене одлуку и врате у нормалу живот нашег народа, како би створили нову наду за љепшим друштвеним амбијентом.

Са жељом да празник проведемо у миру, радости и љубави у кругу најближих, његујући заједништво и слогу, а нашим суграђанима који не славе, желим да безбрижни осјете топлину празника, поздрављам вас традиционалним поздравом – Мир Божји, Христос се роди!“, наводи се божићној честитки предсједника општине Беране Драгослава Шћекића.

Izvor: berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.