Категорије
СНП

Kolašinskom DPS-u su lični interesi na prvom mjestu

Odbor SNP Kolašin

U nedostatku argumenata iznošenje neistina je glavno oružje DPS-a. I ovaj put, kao i prethodnih, niste imali hrabrosti da prezentujete rezultate vašeg (ne)rada. Bivši predsjedniče OO DPS Kolašin, odakle vas otjeraše vaši partijski drugovi, uskoro i bivši predsjedniče opštine, u kolašinskoj opštini se pitate jednako kao i u partiji.

Dugo vremena i na razne načine preko vaših spavača, pokušavali ste da razbijete SNP u Kolašinu. Na vašu žalost, to niste uspjeli i nećete. Smeta Vam što SNP Kolašin jača iz dana u dan jer ste sami svjesni da jak SNP znači da nećete biti vlast u Kolašinu.

Sramno je da predsjednik jedne opštine, samim tim i predsjednik svih građana, prije nego što sugrađanima nazove dobar dan, prvo pita jesu li glasali DPS. Sramno je da varate svoje sugrađane kao u vezi poligona na Sinjajevini, jer kakav je čovjek koji pogazi svoju riječ? Sramno je da u 21. vijeku neko nema put do kuće jer ste vi, Milosave Bulatoviću, zaključili da nije “vaš“. Je li to ljudski, kolašinski i crnogorski?

Mi u SNP-u smo smatrali da ćete biti predsjednik svih građana sa ljudske strane i ako vas politički nikada nismo i nećemo podržati, ali dobro kaže stara narodna poslovica: „Ako želiš da vidiš kakav je neko čovjek, daj mu malo vlasti“. Vi ste svoje pravo lice i te kako pokazali.

Nije, odlazeći predsjedniče opštine, SNP protiv zapošljavanja i napredovanja našeg Kolašina. Mi smo protiv toga da se na grbači građana Kolašina uhljebljavaju politički kadrovi. Naprotiv, želimo stručne ljude, čiji će rezultati rada biti vidljivi za razliku od ovih trenutnih, čija je jedina radna obaveza čekanje prvog u mjesecu da podignu lični dohodak.

Nije, odlazeći predsjedniče opštine, SNP građane Kolašina okupljene na pravoslavnim litijama nazivao teturajućim kukavicama i antiCrnogorcima, nego vaš DPS.

Što se tiče načelnika komunalne policije i neistina koje iznosite, prvo ga zakonski razriješite i sačekajte sudski epilog, ne trčite pred rudu jer će vam se to još jednom obiti o glavu.

Obratili bismo se i mi, kako vi kažete „ostatku“ DPS-a Kolašin, ali ne znamo kojem. Onom što komanduje iz Podgorice, onom koji vas ruši ovdje u Kolašinu ili ovom vašem? Mada, svejedno je, svaki liči međusobno, jer su svima lični interesi na prvom mjestu.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.