Категорије
СНП

Gdje je ministar Hrapović dok se korona virus širi svijetom?

Svijet se suočava sa još jednom ozbiljnom prijetnjom. U Kini se pojavio opasni korona virusa, koji je već odnio 17 života, a čitavi gradovi su izolovani od ostatka države.

Virus je stigao i u Evropu. Brojne države su već preduzele potrebne mjere kako bi dale pravovremen odgovor na ovu opasnost. I u susjednoj Srbiji, prema riječima tamošnjeg ministra zdravlja, sprovode se sve neophodne kontrole kako bi se građani zaštitili.

Za sve to vrijeme nadležni u Crnoj Gori su uspavani i bez adekvatne reakcije na problem o kojem bruji cijeli svijet. Moramo postaviti logično pitanje: gdje je i šta radi ministar zdravlja Kenan Hrapović? Da li čeka da u Crnu Goru stigne neko sa korona virusom ili da, ne daj Bože, neko umre, pa da se onda oglasi?

Socijalistička narodna partija zahtijeva od nadležnih organa da što prije reaguju povodom ovog pitanja, da objasne građanima o kakvoj se opasnosti radi i obavijeste ih o mjerama koje se preduzimaju kako bi se spriječilo da virus stigne u našu zemlju. Ne čekajmo da se desi nešto što niko od nas ne bi želio, pa da tek onda govorimo o tome.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares