Категорије
СНП

Nezapamćena tortura rezima nad neistomišljenicima Mila Đukanovića

Da crnogorska vlast ulazi u kritičnu fazu svjedoči i jutrošnji događaj u Zeti, kada su majka i brat od strica poslanika Milana Kneževića, kao i članovi DF Zeta, bez ikakvog objašnjenja, privedeni u policiju. O karakteru ove „posjete“ službenika policije najbolje govore snimci iz Kneževićeve kuće, na kojima se vidi kako se postupalo prema imovini jednog predstavnika naroda i građanina navodno demokratske države.

Ovakvo ponašanje policajaca ne može nas čuditi kada znamo sa koje adrese primaju naređenja. To najbolje pokazuje snimljeni telefonski razgovor između visokih funkcionera Uprave policije Zorana Lazovića i Duška Golubovića, u kojem na neprimjeren i nevaspitan način, korišćenjem vulgarnog vokabulara, demonstriraju svoj odnos prema vjernicima koji učestvuju u litijama širom zemlje.

Opet, kada uzmemo u obzir poruke koje gotovo svakog dana šalje njihov šef Đukanović, razumijemo zašto ovi „zaštitnici države“ na ovakav način iskazuju svoju lojalnost režimu.

Danas je na podgoričkom aerodromu uhapšen i lider Prave Crne Gore Marko Milačić, takođe bez objašnjenja, čime se nastavlja progon političkih neistomišljenika DPS-a, a Crna Gora ulazi u istoriju kao nezapamćena diktatura u svijetu parlamentarnih demokratija.

Očigledno nervozni gospodar, uvidjevši da se našao u bezizlaznoj situaciji, te da je izgubio konce u igri koju je sam započeo, upregao je najodanije saradnike u cilju obračuna sa političkim protivnicima. Međutim, nije računao da više ni članovi i funkcioneri DPS-a ne shvataju ozbiljno njegove prijetnje. To najbolje pokazuju dešavanja u Pljevljima, Šavniku, Baru i drugim gradovima, nad kojima režim nema kontrolu i zbog kojih sve više srlja u propast.

Nas ne interesuje politička sudbina oligarhije na vlasti, jer je jasno da je njihov kraj bliži nego ikad. Zanima nas isključivo Crna Gora, njeni građani i obnova tradicionalnih vrijednosti za koje smo se borili od svog osnivanja, a koje su vaskrsle ovih dana.

Narod Crne Gore se probudio, duh slobode se širi, a odlučnost da se ne preda sveta zaostavština naših predaka više niko i ništa ne može slomiti.

Socijalistička narodna partija poručuje svim građanima da zadrže mir, pribranost i staloženost, da ne dozvole sebi da podlegnu provokacijama, već da učinimo sve da razumom, slogom i bratskom ljubavlju ostvarimo konačni cilj.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.