Категорије
СНП

Јоковић: Бесрамна демонстрација силе и бруталности режима на издисају

„Вјероватно је и мајка Милана Кнежевића учесник у државном удару и пријетња за власт у Црној Гори и за саму Црну Гору – то је вјероватно кључни разлог“

Поводом новог примјера скандалозног поступања полиције и хапшења мајке и брата посланика Милана Кнежевића, Мома Кукуличића и других становника Зете, огласио се предсједник СНП-а, Владимир Јоковић.

„Не знам разлог хапшења, али оно што се види на снимку је нешто што нисам могао ни претпоставити да се полиција може на тај начин понашати, тако некоме упасти у кућу, извршити преметачину те ухапсити мајку народног посланика Милана Кнежевића и његовог брата.

Вјероватно је и мајка Милана Кнежевића учесник у државном удару и пријетња за власт у Црној Гори и за саму Црну Гору – то је вјероватно кључни разлог.

Најоштрије и најснажније осуђујемо ова хапшења, ову демонстрацију силе и бруталности. Могли су да позову да дођу у полицијску станицу, они би се сигурно одазвали. Али, ово је очигледан примјер страха и нервозе режима суоченог са великим народним протестима и као свака аутократија показује ригидност и прави грешке.“, оцијенио је Јоковић за ИН4С.

Izvor: In4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.