Категорије
СНП

Vijesti pitaju SNP odgovara

CILJ ZBOG KOJEG NAROD PROTESTUJE JE SVETIJI OD PARTIJSKIH INTERESA

Vijesti: Da li su litije, koje se organizuju u znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, smanjile povjerenje birača u DPS?

“ Crnoj Gori se dogodio narod. Veličanstvene litije koje ovih dana gledamo po Crnoj Gori, apsolutno su uperene protiv antiustavnog, diskriminatorskog i, možemo slobodno reći, antihrišćanskog zakona.
Najbitnije je istaći da ovo nisu političi protesti već protesti vjerujućih ljudi.
Na konkretno pitanje, vjerovatno da jesu oslabile snagu vladajuće partije. I ovo ne čudi jer neki njihovi čelnici, inače ateisti, nisu osjetili snagu vjere koja se akumulira u narodu i previdjeli su činjenicu da se narod konačno oslobodio stege i straha i da je ovaj cilj zbog kojeg protestuju mnogo veći i svetiji nego što su to partijski interesi.
S toga i ne čudi da u litijama učestvuju i članovi i simpatizeri najjače vladajuće stranke”.

Vijesti: Da li smatrate da će DPS smireno gledati hiljade ljudi na ulicama ili će nešto preduzeti?

“ Drugo im ništa i ne preostaje nego da na miran i razuman način posmatraju veličanstvene litije, jer bi se svaki drugi potez ili radnja okrenuli protiv njih samih. Oni jedino mogu da sjednu i razgovaraju sa velikodostojnicima MCP i ostalim eparhijama SPC i pokušaju da shvate realnost kako bi odustali od nakaradnog zakona koji dijeli Crnu Goru.
Sigurni smo da bilo kakva radikalizacija od strane režima ne bi donijela ništa dobro “

Medijski centar SNP CG

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares