Категорије
СНП

Litije su iznad politike i podjela

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije demantuje tendenciozne navode iz teksta objavljenog na portalu CDM u vezi sa navodnim koalicijama u opoziciji

Odgovorno tvrdimo da niti nas je ko zvao na ovakvu vrstu sastanka, niti smo u saznanju da su uopšte i održavani.

Građani vrlo dobro znaju da je kuhinja Bebe Popovića stavljena u pogon, sa ciljem da pokuša da pomogne režimu Mila Đukanovića, koji je izgubio sve kompase u političkom, državnom i svakom drugom smislu.

Proizvođač zla, u liku Bebe ne bira sredstva da pokuša iz blata da izvuče odlazeću i odnarođenu aktuelnu crnogorsku vlast. Svima je jasno da su najveće fabrike lažnih vijesti – režijski mediji i glasila, na čijem je čelu čuveni tvorac medijskog brloga, podjela i podvala. Jutrošnji tekst, još jedan u nizu propalih pokušaja da se dostojanstvene, mirne litije pokušaju predstaviti u političkom svijetlu, što je još jedan u nizu spinova Bebe Popovića i njegovih sluga u Crnoj Gori.

Ovakvi i slični tekstovi neće proći, jer je jasno da su usmjereni na diskreditaciju litija. Smisao litija neće moći učiniti drugačijim. Svima u Crnoj Gori je više nego jasno da je Milu Đukanoviću i DPS-u isključivi interes opstanak na vlasti uz korištenje metode stvaranja podjela. Sjetimo se da su im bili neprijatelji i Muslimani i Crnogorci i Hrvati, a sada i pravoslavci – Srbi i Crnogorci. Naprasno, oni su odnedavno montenegrini i komite, a sve zavisno od perioda i vremena kad je to bilo potrebno za ostvarenje njihovih ličnih i političkih ciljeva.

I pored svega, narod prkosi DPS mašineriji, kojoj dolazi kraj i koja će morati da položi račune za krađu, uništenje crnogorske ekonomije, standarda, vrijednosti i svega čega su se dohvatili u poslednjih 20-ak godina.

Socijalistička narodna partija je uz svoj vjerujući narod i dio smo stotina hiljada građana, koji pokazuju svoj odnos prema istoriji i našim svetinjama. Litije su iznad politike i podjela, na koje ste navikli. Tamo smo svi, na Božiji poziv, i predstavljamo narod ove države, građane, a ne pripadnike partija ili stranaka. One predstavljaju ujedinjenje i istinsko pomirenje, prije svega pravoslavnog stanovništva.

Zato je prioritet svih prioriteta za našu partiju povlačenje antiustavnog zakona uz dogovor Vlade Crne Gore i naše Mitropolije. O koalicijama i eventualnom nastupu na predstojećim izborima pričaćemo o tom potom. I sve dok se ne povuče zakon vidimo se na mirnim i dostojanstvenim molebanima. A i vama u DPS-u i Bebi Popoviću još jednom da poručimo: ne damo Crnu Goru! Ne damo svetinje!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares