Категорије
СНП

Kraj vam je sve bliži, to samo još vi ne vidite!

Poručili su DPS-u iz SNP Nikšić

Vladajuća crnogorska oligarhija ovih dana čašćava više od polovine svoga naroda raznim imenima. Karnevali, cirkusi, ludački pokreti, Talibani… To je dokaz da su na velikoj muci.

Prebrojavaju, prijete učenicima, prosvjetarima, zaposlenima u državnoj upravi, “protjeruju“ iz države.. Na sve smo navikli i svemu smo od njih naredni, kako bi rekao veliki Njegoš.

No, kako i ne bi kad vrhovni vođa, svete mošti našeg velikog Sveca naziva kostima, kad omladina lokalnog DPS-a dolazi u crkvu i snima politički spot, uz to se lažno predstavljajući kao ekskurzija iz Plužina. Za to vrijeme novopečeni “montenegrini” svoju ljubav prema državi pokazuju tako što dijele besplatne vaučere za gorivo od 30 eura da bi pokazali koliko ih ima.

Takvi kakvi su, drznuli su se da iz gole nemoći, nepotpisanim saopštenjem, prozivaju ogroman broj Župljana koji su juče bili u veličanstvenoj litiji. Ponosni Župljani krenuli su u litiju iz manastira Svetog Luke i zajedno sa Dragovoljićima i Lukovljanima stigli do hrama u Nikšiću, kako bi kao i uvijek, uz ikone i svijeće, poručili svima kojima nije jasno, da je ovo naša Crna Gora. Da smo mi ti koji, braneći crkvu, branimo onu pravu, iskonsku Crnu Goru koju su nam naši preci ostavili u amanet.

Poručujemo NN gospodi iz DPS-a, da nas ima više nego dovoljno da kažemo: NE DAMO SVETINJE! I nećemo ih dati, pa vi pišite i izmišljajte I nastavite kako ste naučili. Jednom I takvom ponašanju mora doći kraj. A sve vam je bliži, to još samo vi ne vidite!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.