Категорије
СНП

Objasnite Tivcanima sta ste uradili umjesto sto prebrojavate ucesnike litija

Asocijacija mladih SNP CG

Umjesto što „brinu“ o dobrobiti i budućnosti SNP-a, preporučili bismo omladini DPS-a Tivat, ali i onim starijim, da pripaze da ih neko ne snimi na ulicama u vrijeme održavanja veličanstvenih litija, koje su zadivile svijet.

Ne tako davno predsjednica njihovog odbora jasno je poručila da će izbaciti iz partije svakog ko učestvuje u ovim istorijskim okupljanjima. Osokoljena njenim izjavama, mlađana gospođica Čupić prebrojava učesnike litija, gleda kojoj partiji pripadaju i prognozira kakve će se koalicije formirati u Tivtu.

Poručujemo njoj i sličnima da bi bilo bolje da objasne Tivćanima šta su uradili u poslednje četiri godine, osim što su punili lokalnu samoupravu nepotrebnim kadrovima i praštali dugove „uspješnim“ kompanijama. Da imate imalo poštovanja prema svojim sugrađanima, izvinili biste se za milione eura prosute iz budžeta grada.

Ipak, od takvih kao što je DPS teško se to može očekivati. Jer, kako reče besmrtni vladika Rade: „Čast i bruka žive dovijeka“.

A što se SNP-a tiče, nemojte imati dilemu. Mi ćemo, koliko god vam to smetalo, nastaviti da šetamo sa slobodnim narodom Crne Gore i da branimo ono najsvetije što imamo.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.