Категорије
СНП

SNP Kolašin: CG nam je ispred svih a aktuelna vlast je uništava

Vladajuća koalicija kao da je u komatoznom stanju pa ne vidi realno stanje stvari. Tako se lokalnom DPS-u u Kolašinu priviđa Kosovski boj, a u liku svojih komšija i prijatelja vide državne neprijatelje.

Pored toga počeli su da uređuju i politiku susjednih zemalja, iako ni svoju ne znaju da sprovedu kako valja.

Loši su ljudi oni koji žele da posvađaju svoj narod. Još gora je partija koja želi da zastraši svoje članove na ovakav način, kako bi zaštitila svoje interese. Koliko daleko idu, govore i bezuspješni pokušaji nekolicine da isprovociraju časne Kolašince koji mirno šetaju u litijama. Kada tako brojni prozivaju “malobrojne“ ne preostaje nam ništa bez da se slatko nasmijemo.

Tako se, gospodo, ne voli Crna Gora. Pustite narod da izrazi svoju volju ili svoje nezadovoljstvo, nije sve vaše, nešto je i narodno. Crna Gora je dovoljno velika za sve slobodne ljude, bez obzira na nacionalnu i partijsku pripadnost, iako nekolicna vas ne misli tako.

Zna se ko želi dobro ovoj zemlji, a ko je uništava decenijama, tako da bezuspješno poturate zle priče, kako nam je neka zemlja milija od Crne Gore. Nama je Crna Gora prva i ispred svih, a kolika je vaša ljubav prema njoj, svjedoče vaša djela.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares