Категорије
СНП

Održana sjednica Odbora SNP Golubovci

POJAČANA AKTIVNOST NA TERENU

Na sjednici koja je sinoć održana u prostorijama Opštinskog odbora SNP Golubovci, razmatrana je aktuelna političko-društvena situacija, sa posebnim naglaskom na protestne litije povodom usvajanja spornog Zakona o slobodi vjeroispovjesti, koji do srži tangira desetine i stotine hiljada građana, među kojima su svakako i simpatizeri SNP-a.

Sjednicom je predsjedavala predsjednica Odbora Slađana Kaluđerović, a prisutnima se obratio i potpredsjednik Partije Dragan Ivanović. Takođe, sjednici su prisustvovali sekretar Izvršnog odbora Dragan Vukić, potpredsjednici Odbora Glavnog grada Radmila Čagorović i Bogdan Božović, kao i rukovodstvo Odbora SNP Tuzi, Kolja Ljuljđuraj i Željko Milić.

Ovom prilikom su u Odbor kooptirani novi članovi, a donijeta je i odluka o formiranju Operativnog izbornog štaba na nivou Zete čime se najavila pojačana aktivnost na terenu. U skladu sa tim, prostorije SNP-a u Golubovcima će svakog radnog dana u periodu od 10 do 12 časova biti otvorene za sve građane Zete koji imaju predloge i sugestije.

Na sastanku je istaknut afirmativan stav povodom odnosa Socijalističke narodne partije Crne Gore prema aktivnostima Srpske pravoslavne crkve, koje članovi SNP-a Zete, i širom Crne Gore podržavaju prisustvujući litijama koje organizuje Mitropolija crnogorsko-primorska i ostale eparhije SPC.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.