Категорије
СНП

DPS u Beranama moli svoje članove da ne idu na litije

Poslednji politički trzaji Mila Đukanovića

Da su u pitanju poslednji politički trzaji diktatora govori i činjenica da je Milo Đukanović u svojoj borbi za privatnu državu angažovao onaj prvi ili, bolje reći, poslednji ešalon odbrane, oličen u penzionisan udbaškim aktivistima.

Naime, i jučerašnja sjednica Opštinskog odbora DPS Berane protekla je u bolesnim vapajima svojim članovima da ni pod kojim uslovima ne smiju ići na litije. Još je poraznija činjenica da okupljaju omladinu po beranskim lokalima i nude im 200 radnih mjesta pod uslovom da ne dozvole članovima svojih porodica da šetaju skupa sa svojim narodom, trgujući i pokušavajući na taj način da ih ponize. Nudi posao raspušteni odbor DPS-a, isti oni koji su uništili beransku privredu, zadužili državu, ukinuli demokratiju, zatvorili fabrike i ostavili bez posla i Srbe, i Bošnjake, i Crnogorce, bez obzira na političku ili neku drugu pripadnost.

Socijalistička narodna partija i ovoga puta, jasnije nego ikada, poručuje da se bliži kraj vladavini Mila Đukanovića. Ništa nas ne može zaplašiti, pa ni penzionisani ili bilo koji drugi pripadnici udbaškog tima DPS-a. Beranci neće prodati vjeru za vašu praznu dukljansku večeru!

I još jednom uvjeravamo vas da neće proći ni pokušaji remećenja multietničkog sklada našeg grada. Znamo da vas boli činjenica da vjerni pravoslavni narod u Beranama svakim danom dobija sve veću podršku od svojih sugrađana islamske vjeroispovijesti. Svima je jasno da vam je propala vaša karta, na koju najbolje igrate – karta dubokih podjela i svađa. Više smo nego sigurni i da predstavnici američke ambasade, zemalja Evropske unije (Francuske, Njemačke i dr.) dijele naš stav o mirnim i dostojanstvenim okupljanjima, kao i činjenici da je dijalog sa našom crkvom jedini mogući način izlaska iz krize.

Udbački penzioneri brane DPS i ono što su oteli od građana. Ostalo im je samo da brane, jer je ta partija u fazi političkog penzionisanja. Iako pokušavaju grčevito da ostanu da rade na štetu mladih generacija, rješenje o penzionisanju dobiće na narednim parlamentarnim izborima. Narod će im pokazati da je dosta nerada i zlorada, i da je došlo vrijeme korjenitih promjena.

SNP i njegov opštinski odbor u Beranama nastavljaju svoju borbu za očuvanje crkve i svetinja, jer je to istovremeno i borba za budućnost Crne Gore.

Umjesto vaše privatne, opljačkane države poručujemo: da je vječna zdrava, poštena i evropska Crna Gora!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.