Категорије
СНП

Presuda Ratki Knežević još jedna potvrda lošeg stanja u pravosuđu

Socijalistička narodna partija najoštrije osuđuje presudu izrečenu Ratki Knežević, majci poslanika DF-a Milana Kneževića.

Presuda i obrazloženje presude izrečene gospođi Knežević još jedna su potvrda lošeg stanja u kojem se nalazi pravosudni sistem Crne Gore.

U obrazloženju presude, koja će ući u anale najbesprizornijih akata crnogorskog pravosuđa, navodi se da je šezdesetdevetogodišnja nastavnica u penziji ugrozila pripadnike organa reda i predstavljena je, u najmanju ruku, kao vojni specijalac.

Postavlja se pitanje kako je gospođa Knežević uspjela da utjera strah u kosti desetinama do zuba naoružanih policajaca?

Kao da je cijela crnogorska javnost neznavena, sudija u ovom slučaju zanemaruje činjenicu da su pripadnici Uprave policije ranom zorom upali u kuću Kneževića, probudili ukućane i izvršili klasičnu premetačinu i demoliranje njihovog porodičnog doma, o čemu postoje i bjelodani dokazi.

Ne samo što je ovom presudom, po ko zna koji put, degradirana uloga pravosudnog sistema, već je bačena i mrlja na integritet policijskih službenika i cijele Uprave policije.

Ova tragikomična presuda je najbolji primjer očigledne nemoći i politizacije državnih institucija i svakako će doprinijeti još većem padu povjerenja u pravosuđe Crne Gore, koje je odavno poljuljano.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.