Категорије
СНП

Kolja Ljuljđuraj, predsjednik Odbora SNP Tuzi

HVALA SVIMA KOJI SU POMOGLI DA TUZI IZAĐU IZ NAJTEŽIH ISKUŠENJA

U teškim danima koji su pogodili opštinu Tuzi pokazala se sva veličina njenih stanovnika. Strogo poštujući mjere nadležnih organa, Tuzani su uspjeli da prevaziđu najgore trenutke i da kao pobjednici izađu iz krize.

U tome nismo bili sami. Veliku zahvalnost za pomoć i podršku, koju ćemo uvijek pamtiti, dugujemo volonterima i aktivistima koji su neumorno obilazili domaćinstva u Tuzima i dostavljali potrebnu pomoć.

Takođe, nemjerljiv doprinos su dali biznismeni iz Malesije i donatori iz dijaspore koji su pružili ogromnu materijalnu pomoć našim građanima.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, moramo naglasiti značaj pomoći koju su nam pružili naši prijatelji iz Fonda za razvoj Kuča „Marko Miljanov“, koji su još jednom pokazali pravu komšijsku i bratsku podršku.

Ubijeđen sam da ćemo nastaviti da poštujemo mjere nadležnih organa i vrlo brzo se vratiti normalnim tokovima života, a da će ovi teški dani ostati kao sjećanje na našu veliku međusobnu solidarnost, poštovanje i požrtvovanost.

Koristim priliku da svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti u Crnoj Gori čestitam Vaskrs uz želju da ga proslave u zdravlju, sreći i veselju.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.