Категорије
СНП

Čestitka predsjednika Jokovića

NEKA NAM VASKRS UČVRSTI VJERU DA SAMO ZAJEDNO MOŽEMO POSTIĆI DOBRO ZA SVE

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, uputio je u ime Socijalističke narodne partije, kao i u svoje lično ime, povodom Vaskrsa, čestitke Mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju, Vladici budimljansko-nikšićkom Joanikiju i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u Crnoj Gori.

“Proslava Vaskrsa je oduvijek prilika da podstaknemo poštovanje i razumijevanje među ljudima i uspostavimo dublje i veće zajedništvo. Prvi put ove godine, praznik pobjede života slavićemo u krugu svojih porodica, svjesni situacije u kojoj se čitav svijet našao zbog nevidljivog neprijatelja koji odnosi ljudske živote.

Neka nam ovaj Vaskrs učvrsti vjeru u to da samo zajedno, vjerom u uspjeh i ljepšu budućnost, možemo da postignemo dobro za sve nas, za naše najmilije, za našu Crnu Goru i sve njene građane, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili partijsku različitost. Ako ništa drugo, ova nas je pošast učvrstila u uvjerenju da sami ne možemo, da sami ne smijemo i ne umijemo.

Zato, dragi prijatelji, predstojeće praznične dane provedite slaveći život, zdravlje, mir i blagostanje, u krugu svojih porodica, vjerujući u bolje i ljepše sjutra. HRISTOS VASKRSE! VAISTINU VASKRSE!“, stoji u čestitki predsjednika SNP CG Vladimira Jokovića.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.