Категорије
СНП

Krsto Rađenović, predsjednik OO SNP Budva

NEĆEMO DATI PRILIKU DPS-U DA SE VRATI NA VLAST U BUDVI

Opštinski odbor SNP Budva daje punu podršku aktuelnom gradonačelniku Marku Batu Careviću i predsjedniku Skupštine opštine Krstu Radoviću i smatra da je inicijativa za njihovo razrješenje pokušaj da se na vlast vrate oni koji su pokrali i poharali Budvu.

Ovih dana su se tragovi jasno otkrili i postalo je jasno ko je spreman da za sitnu apanažu kolaborira sa DPS-om, ne vodeći računa ni o sopstvenom dostojanstvu, a još manje o interesima Budve i njenih žitelja. Cinično je da danas isti oni, koji su na inicijativu gradonalčelnika Carevića postali dio vlasti, traže njegovu smjenu prijeteći navodnim argumentima o kršenju zakona sa njegove strane.

U najmanju ruku, čudno je da se smjena predsjednika Opštine i predsjednika SO traži u trenutku kada pandemija korona virusa hara svijetom, kada je život u Crnoj Gori gotovo stao i kada je sasvim izvjesno da će turistička sezona, toliko bitna za Budvu i za cijelu zemlju, debelo podbaciti. Valja podsjetiti i da su redovni izbori za novu lokalnu vlast veoma blizu.

Iako DPS i njihovi sateliti već mjesecima na sve načine pokušavaju da sruše vlast u Budvi, to im neće poći za rukom. Potrudićemo se da se štetočinska grupacija, poznata i kao organizovana kriminalna grupa DPS, koja je uništila i unazadila Budvu, više nikada ne vrati na vlast u ovoj opštini.

SNP Budva želi Budvu koja će ponovo biti poznata kao metropola turizma u regionu, u koju će turisti dolaziti i rado joj se vraćati, koja će obarati turističke rekorde i davati puni doprinos turističkoj privredi Crne Gore.

DPS i njeni privesci, koji su se naknadno sjetili da im saradnja sa trenutnom budvanskom vlašću ne odgovara, nisu struktura koja to može ostvariti, a neće dobiti priliku ni da pokušaju.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.