Категорије
СНП

Nesposobna vlast nije u stanju da obezbijedi normalan život svojim građanima

Da nije najave o neradnim danima povodom državnih praznika, ne bismo ni znali da je danas 1. maj, MeđunarodnI praznik radničke i sindikalne solidarnosti. Zbog mjera preduzetih protiv širenja teške zarazne bolesti COVID 19 nikome ne pada na pamet da ide sa prijateljima na prvomajski uranak, a kamoli da se raduje prazniku, kako je to nekada bilo. Posebno zbog činjenice da su kazne za nepoštovanje mjera drakonske, a i nije se igrati sa korona virusom.

No, mnogo toga u ovoj našoj državi nije kako valja. Nije jer imamo vlast koja je nesposobna da svojim građanima obezbijedi normalan život i vjeru u bolju budućnost. Sposobni su samo da obezbijede za sebe dovoljan broj glasova od izbora do izbora, da zloupotrijebe sve što im dođe pod ruku, da svađaju i dijele, zapošljavaju partijski lojalne, a sve pod plaštom vrhunske demokratije i blagostanja.

Socijalistička narodna partija ni u ovim teškim vremenima ne zaboravlja radničku klasu. Tu smo da pomognemo, da posavjetujemo, da učinimo što možemo i da makar podijelimo sa svojim narodom teret koji nam je na pleća stavila ova i ovakva vlast.

Očekujemo vrijeme kada će radnik ponovo biti cijenjena i poštovana kategorija. Prilika za to su izbori koji nas očekuju jer vrijeme je da “oni” više odu i prepuste onima koji znaju da rade posao kako valja. SNP se zalagala, a činiće to i ubuduće, da pravda i solidarnost ponovo budu osnovni postulati na kojima počiva demokratsko društvo.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.