Категорије
СНП

Ne smije se dozvoliti da vlast u Budvi ponovo padne u ruke okg Dps

Krsto Rađenović, predsjednik OO SNP Budva

Opštinski odbor SNP Budva poziva sve članice aktuelne većine iz opozicionih redova da učine sve kako bi zadržali vlast. Ni na koji način se ne smije dozvoliti da vlast u Budvi ponovo padne u ruke organizovane kriminalne grupe koja je devastirala ovaj grad i uništila njegove finansije.

Aktuelna većina iz opozicionih redova uradila je mnogo u svom mandatu da vrati dugove i stabilizuje finansije, ali i završila mnogo infrastrukturnih radova od Buljarice do Jaza, i to u centru grada, ali i po selima. To narod Budve vidi i očekuje da će trenutna vlast opstati još ovih par mjeseci kada će na redovnim lokalnim izborima odluku o tome ko će voditi prijestonicu turizma u narednom četvorogodišnjem periodu donijeti sami građani, što je i najpoštenija opcija.

Ne smijemo dozvoliti da Budva, koja najviše doprinosi turističkom prometu Crne Gore, bude poprište partijskih sukoba i da zbog toga naši građani i njihovi interesi trpe. Nasuprot tome, sve svoje kapacitete moramo staviti u službu oporavka Budve i njenog ponovnog uspješnog pozicioniranja na turističkoj mapi Evrope. Jaka i finansijski stabilna i prosperitetna Budva potrebna je Crnoj Gori, posebno u ovim izazovnim vremenima ekonomske krize.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.