Категорије
СНП

Uvijek ćemo biti na braniku Njegoševske i Svetosavske Crne Gore

Tihomir Bogavac, predsjednik OO SNP Berane

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije u Beranama najoštrije osuđuje privođenja i hapšenja sveštenika i mirnih građana u našem gradu, kojima je jedini grijeh što pripadaju Mitropoliji crnogorsko- primorskoj Srpske pravoslavne crkve.

Očigledno da za antidržavnu vlast prioritet predstavlja pokušaj duhovnog uništenja i ovog grada, ali i Crne Gore. Sve ono što ovih dana demonstriraju u našem gradu, samo nas još više uvjerava da je jedini ispravan put – put Svetosavlja, kojim nas vodi naše duhovno sveštenstvo na čelu sa mitropolitom Amfilohijem i našim vladikom Joanikijem.

SNP u Beranama još jednom poziva režim na čelu sa DPS-om, da se manu diktatorskih načina vođenja politike i da silu ostave za obračun sa kriminalcima, koji slobodno šetaju gradovima Crne Gore. Sa druge strane, tužilaštvo bi umjesto poziva sveštenicima i mirnim i poštenim građanima, trebalo da se pozabave onim što nam preporučuju međunarodni izvještaji i demokratske države, koje ukazuju na nivo korupcije od nestvarnih 90 posto.

OO SNP Berane je uvijek bio i biće dio svog, vjerujućeg naroda i skupa će sa svojim sveštenstvom i građanima uvijek biti na braniku njegoševske i svetosavske Crne Gore.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.