Категорије
Спорт

Новак Ђоковић крајем јуна у Црној Гори

Најбољи тенисер свијета, прворангирани Новак Ђоковић, трећи играч на свијету Доминик Тим и славни Бугарин Григор Димитров, биће учесници Адриа Тур такмичења, које ће се у нашој земљи одржати 27. и 28. јуна.

Још није познато у ком граду ће се одржати егзибициони дуели тенисера. Адриа Тур ће се одржавати од 13. јуна до 5. јула, у градовима земаља региона.

-Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић окупио је врхунске асове бијелог спорта који ће се представити публици на регионалном Адриа Тур догађају од 13. јуна до 5. јула. У организацији нашег шампиона, Адриа Тур ће бити одржан у градовима широм Балкана, а први турнир креће из Београда, на теренима ТК Новак (13. и 14. јун), да би се потом преселио у Задар (20. и 21. јун), затим у Црну Гору (27. и 28. јун) и у Бања Луку (3. и 4. јул). Уз то, планиран је и одлазак у Сарајево, у недјељу, 5. јула гдје ће Ђоковић и Дамир Џумхур да одиграју егзибициони меч – наведено је у саопштењу Адриа Тур организације.

Познато је, да је систем игре који ће се примјењивати ,,роунд робин“, што значи да ће свако да игра са сваким у двије групе, од по четири играча. Конкретно, у суботу сваки тенисер ће имати по два меча, а у недјељу још један меч у групи, да би се потом играло финале између двојице најбољих. Предвиђено је да се игра на два добијена сета, до четири гема.

Програм ће бити употпуњен и дубловима са познатим личностима, као и тениским манифестацијама за дјецу.

ФОТО: Али Хеидер /ЕПА

Izvor: https://www.rthn.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.