Категорије
СНП

Aktuelno u Bijelom Polju

TRI KILOMETRA PUTA GRADE TRI GODINE

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Bijelo Polje, smatra sramotnim da se evo treću godinu „privode kraju“ radovi u dužini od 3 km na magistralnom putu Rakonje- Ribarevine.

U srećnim gradovima i državama za to vrijeme protutnje auto-putevi i napravi se par fabrika, da se svojim građanima poboljšaju uslovi života. Daleko smo mi od toga, i kao grad i kao država. Još jedan dokaz da sjever služi aktuelnoj vlasti samo kao obična glasačka mašina, i ne pada im na pamet da nas svrstaju ravnopravno sa centrom, ili ne daj bože primorjem.

SNP razumije aktuelnu vlast, jer ona očigledno ima preča posla od toga da se bavi infrastrukturnim problemima. Njima je bitnije ko je sve išao i ide na litije, ko podržava svoju crkvu, ili ko je na svom profilu kritikovao predsjednika i premijera. Demokratija, očigledno, još dugo godina neće zakucati na naša vrata.

Iskreno se nadamo da poslije presijecanja vrpce, kada asfaltiraju već asfaltirani put, radovi na postavljanju ivičnjaka i trotoara neće potrajati duže od par godina. Bruka za treći grad u državi.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares