Категорије
Друштво

Radnici DOO “Komunalno” Berane očistili novonastale divlje deponije

➡️ Iz Komunalnog preduzeća apeluju na jedan dio nesavjesnih građana Berana koji otpad odlažu na nezakonit način van komunalnih posuda, da to više ne rade. Tim nesavjesnim činom, kako se navodi, izazivaju finansijske troškove ovom preduzeću, krše zakonske norme i rizikuju da budu kažnjeni od strane nadležnih organa.

DOO “Komunalno” Berane je pored redovnih aktivnosti sakupljanja, odvoza i odlaganja otpada, prethodnih dana izvršilo akciju čišćenja novonastalih divljih deponija na nekoliko lokacija u našem gradu.

Akcijom čišćenja obuhvaćena je ulica Milorada Jovančevića, prostor kod JU OŠ “Radomir Mitrović”, poligon za obuku vozača u blizini JU OŠ “Radomir Mitrović”, izbjegličko naselje na Rudešu, naselje Talum u blizini buduće stočne pijace, Donje Zaostro, MZ Buče, MZ Dolac, MZ Beranselo, MZ Hareme, MZ Donje Luge, MZ Petnjik, MZ Lim, MZ Pešca.

Iz ovog preduzeća su kazali da je u svakoj od navedenih mjesnih zajednica nastalo divljih deponija na više različitih lokacija.

„Uložen je ogroman trud i rad zaposlenih da bi se sve očistilo i time dobio čist i uslovan prostor za korišćenje u više različitih namjena“, istakli su iz Komunalnog preduzeća.

Izvor: Sajt Komunalnog preduzeća (komunalno.me)

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.