Категорије
СНП

Zašto Glavni grad ne rješava problem zatvorene ulice u Bloku 9?

Saopštenje za javnost Odbora SNP Glavnog grada Podgorica

Prije nekoliko dana obavijestili smo javnost da je u dijelu Bloka 9 neodgovorni investitor, ograđujući svoju urbanističku parcelu, zagradio i izlaz Ulice Petra Zvicera na Ulicu Đoka Miraševića.

Očekivali smo brzu reakciju Sekretarijata za saobraćaj, komunalne policije, komunalne inspekcije i saobraćajne policije. Međutim, ni posle deset dana te reakcije nema. Izlaz ove ulice na Ulicu Đoka Miraševića je zatvoren, tj. ivičnjaci nisu skinuti jer je prethodni izlaz zatvoren, pa se vozila ne mogu isključiti ili uključiti na pomenute ulice.

U ovom prometnom dijelu grada u kojem se nalaze restoran, teretana, pošta, supermarket i apoteke, ovakva situacija dovodi do velikog problema jer se stvaraju gužve čime se povećava opasnost od saobraćajnih udesa.

S pravom se pitamo zašto Glavni grad ovako sporo reaguje i ne rješava nastali problem, a isto se pitaju i mještani ovog kraja, kao i stanovnici Bloka 6 i Bloka 9.

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica još jednom poziva gradsku upravu da što prije riješi ovo pitanje kako bi naši sugrađani iz ovog dijela grada mogli nesmetano da se kreću i kako bismo izbjegli potencijalno još veće saobraćajne probleme.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.