Категорије
СНП

Održana sjednica Izvršnog odbora OO SNP Nikšić

ZA KOORDINATORA IZABRAN MLADEN MILOVIĆ

Danas je održana sjednica Izvršnog odbora opštinskog odbora SNP Nikšić, kojoj je prisustvovao predsjednik partije Vladimir Joković.

Predsjednik Joković je članove upoznao sa aktivnostima koje se unutar partije sprovode u aktuelnom momentu kao i o dešavanjima unutar opozicionih partija u Crnoj Gori. Joković je posebno govorio o zadacima koji su pred našom partijom u budućnosti, u susret predstojećim izborima. Posebnu pažnju prisutnih izazvao je Jokovićev osvrt na dešavanja u vezi sa diskriminatorskim Zakonom o slobodi vjeroispovijesti. Članovi IO OO SNP Nikšić dali su punu podršku aktivnostima Mitropolije crnogorsko-primorske, izražavajući nadu da će ovo pitanje biti riješeno na pravedan način.

Predsjednik SNP je istakao da je SNP čvrsto na svom kursu na kojem je od početka, a to je bolja i ljepša budućnost za Crnu Goru i život dostojan čovjeka za svakog građanina.

Vladimir Joković se osvrnuo i na protekle mjesece sveukupne borbe sa korona virusom, ističući da je lakše bilo sačuvati Crnu Goru od opasnog korona virusa nego od virusa DPS koji uništava Crnu Goru i njene građane skoro 30 godina. Joković je izrazio uvjerenje da će nakon izbora Crna Gora krenuti putem konačnog izliječenja države od DPS virusa.

U susret predstojećim izborima Izvršni odbor je dogovorio neophodne aktivnosti i s tim u vezi za koordinatora izbornog tima SNP za opštinu Nikšić, izabrao Mladena Milovića.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.