Категорије
СНП

Joković: SNP je čvrsto na svom kursu

Socijalistička narodna partija čvrsto je na svom kursu, na kojem je od početka, a to je bolja i ljepša budućnost za Crnu Goru i život dostojan čovjeka za svakog građanina, kazao je predsjednik te stranke Vladimir Joković na današnjoj sjednici Izvršnog odbora opštinskog odbora SNP Nikšić.

Kako je saopšteno iz OO SNP Nikšić, Joković je članove upoznao sa aktivnostima koje se unutar partije sprovode u aktuelnom momentu, kao i o dešavanjima unutar opozicionih partija u Crnoj Gori.

“Joković je posebno govorio o zadacima koji su pred našom partijom u budućnosti, u susret predstojećim izborima. Posebnu pažnju prisustnih izazvao je Jokovićev osvrt na dešavanja u vezi sa diskriminatorskim Zakonom o slobodi vjeroispovijesti. Članovi IO OO SNP Nikšić dali su punu podršku aktivnostima Mitropolije crnogorsko-primorske, izražavajući nadu da će ovo pitanje biti riješeno na pravedan način”, navode u toj partiji.

Joković se osvrnuo i na protekle mjesece sveukupne borbe sa korona virusom, ističući da je “lakše bilo sačuvati Crnu Goru od opasnog korona virusa nego od virusa DPS koji uništava Crnu Goru i njene građane skoro 30 godina”, te je rekao da je uvjeren “da će nakon izbora Crna Gora krenuti putem konačnog izlječenja države od DPS virusa”.

U susret predstojećim izborima Izvršni odbor je dogovorio neophodne aktivnosti i s tim u vezi za koordinatora izbornog tima SNP za opštinu Nikšić izabrao Mladena Milovića.

Izvor: https://borba.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.