Категорије
СНП

DPS mora u prošlost da bi Crna Gora imala budućnost

Maja Pešić, predsjednica Asocijacije žena SNP

Socijalistička narodna partija Crne Gore zabrinuta je poslednjim upozorenjima koja nam stižu sa više evropskih i svjetskih adresa. Mi smo svjesni činjenice da evropski put nema alternativu, i uvjereni smo da većinska Crna Gora vidi svoju državu u porodici Evropske unije.

Na žalost, potezi aktuelne vlasti duboko zabrinjavaju, i sada sa sigurnošću možemo tvrditi da režim sve radi da ne dođe do evropskog ozdravljenja, i da umjesto politike pomirenja vodi pogubnu politiku novih svađa i podjela. Ponašanje državne vlasti je otvorena opstrukcija evropskog puta, o čemu govori i najava nasilnog održavanja nekakve parasjednice u Budvi, na kojoj će, vjerovatno putem sile i mimo svih zakonskih odluka pokušati da preinače izbornu volju Budvanki i Budvana.

I taj gest dovoljno govori da DPS-u nijesu sveti ni zakoni, ni Ustav ove države, i da će sve uraditi da dođu do novih funkcija, privilegija i opštinske kase, kako bi politikom sile i korupcije pokušali da iznađu put iz poraza, koji im uskoro slijedi na državnom nivou. Pogubna socio-ekonomska politika dovela je i do novog zaduženja naše države. Ljudi ostaju bez posla, nema novih radnih mjesta, „ekonomski tigar“ doveo je državu do bankrota.

Prijeti nam teška, ekonomska budućnost, kao posljedica neodgovornog vođenja politike i nerazumnog donošenja finansijskih odluka.

SNP iskreno želi da Crna Gora bude lider u regionu kada je u pitanju građenje evropskog puta, i dostizanje evropskih standarda. Da bismo to postigli, prvi, ali i odlučujući korak je smjena aktuelne vlasti. Izbori su pred nama, poštovani građani. DPS mora u prošlost, da bi naša država krenula u budućnost.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.