Категорије
СНП

Uprava policije mora prestati neracionalno da troši novac građana

Nije nepoznato da državni organi često ne vode računa o novcu građana Crne Gore. Naprotiv, izdaci administracije su mnogo veći nego što bi trebalo da budu i što dozvoljavaju naše prilike.

Jedan od primjera neracionalnog trošenja novca iz budžeta jeste postupak sprovođenja tenderske procedure za nabavku avio-karata u vrijednosti od 200.000 eura koji je uradila Uprava policije. Institucija koju vodi Veselin Veljović namjerava da kupi 30 karata biznis klase i 535 ekonomske klase. Podsjećamo da su avio-karte biznis klase obično duplo, a nekad i više, skuplje od onih za ekonomsku klasu.

Socijalistička narodna partija Crne Gore pita da li je ovoliki izdatak za avionske karte zaista neophodan, a posebno da li je potrebno koristiti biznis klasu prilikom putovanja.

Kada se zna kakav je standard većine naših građana, kolike su nam prosječne plate i penzije, a sa druge strane kolika nam je kupovna moć, postaje jasno zašto su građani Crne Gore ogorčeni zbog ovakvog ponašanja i bahatosti državnih institucija.

SNP CG je sigurna da će na narednim izborima naši građani prepoznati sve zloupotrebe režima i da će znati da stanu na kraj njegovim nedjelima kojima smo izloženi već decenijama.

Foto: Standard

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.