Категорије
СНП

Završetak puta prema Rogamima ne koristiti kao dio predizborne kampanje

Radmila Čagorović, odbornica SNP CG u Skupštini Glavnog grada

Već dugo traje izgradnja starog puta prema Danilovgradu, a nju prate mnogi problemi koji otežavaju svakodnevne aktivnosti žitelja ovog područja. Posebno su ugroženi stanovnici dijela grada prema Rogamima, gdje se već mjesecima gradi vijadukt, a kako sada stvari stoje, njegova izgradnja će još potrajati.

Poznajući aktuelnu vlast, s pravom sumnjamo da se završetak ove dionice odlaže za predizbornu kampanju, kako bi vladajuće strukture na račun obavljenog posla pribavile još neki glas.

Takođe, u neposrednoj blizini nalazi se devastirana obala Zete gdje izvođač radova odlaže šut, pijesak i ostale građevinske materijale. Na taj način je plaža Vranjske njive, koja bi mogla da bude atrakcija Podgorice, potpuno devastirana. U vrijeme kada bi sve trebalo činiti da se zaštiti i poboljša stanje životne sredine u Crnoj Gori, imamo ovakve grube primjere njenog ugrožavanja.

Socijalistička narodna partija Crne Gore insistira da se prestane sa ovakvom praksom, da se preduzmu svi potrebni koraci kako bi se dalja devastacija zaustavila i da se ovim pitanjima posveti neophodna pažnja, kako bi naša Podgorica dobila šansu da i u građevinskom, arhitektonskom i ambijentalnom smislu bude prepoznata kao istinska evropska metropola.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares