Категорије
СНП

Vlast namjerava da u Budvi ponovi scenario iz Andrijevice

Dragan Vukić, sekretar Izvršnog odbora GO SNP CG

Upozoravamo javnost Crne Gore da u Budvi ne smije da se ponovi scenario iz Andrijevice, gdje je Upravni sud pogazio svoje tri donesene odluke i odlučio u korist političke korupcije, a sve po diktatu aktuelnog režima.

Isto to ovih dana se dešava Budvi samo što je saučesnik Ministarsvo javne uprave. Ovoga puta, po nalogu bogate i osione vladajuće partije, namjeravaju da pokažu da je džaba održavati izbore, da oni uvijek mogu da “kupe” jednog odbornika ili poslanika i da političkom korupcijom promijene narodnu volju.

Crna Gora se ponovo suočava sa fundamenalnim pitanjem, da li ovdje uopšte postoje slobodni izbori, zrela politika, javno mnjenje i glasači koji će prvom prilikom kazniti tzv.preletače iz niskih pobuda i partiju “kupca”. Da li je ova država spremna da živi po pravilima zapadne demokratije, uobličena pisanim i nepisanim normama po kojima funkcioniše Evropska unija.

SNP čeka odgovor od Evrope i postavlja dodatno pitanje: ako se političkom korupcijom uz aminovanje države može promijeniti izborna volja građana, čemu onda izbori, koja je njihova svrha?

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.