Категорије
СНП

Kao u Kotoru DPS je i u Budvi pogazio narodnu volju

Održana sjednica OO SNP Kotor

Danas je održana sjednica OO SNP Kotor kojoj je prisustvovalo rukovodstvo SNP CG, na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem, potpredsjednicima Draganom Ivanovićem i Danijelom Đurović i sekretarom IO GO Draganom Vukićem.

Osim razmatranja aktuelne političke situacije, naročita pažnja je posvećena današnjim dešavanjima u Budvi i još jednom je osuđen bespravni napad policije i demonstriranje sile nad legalnim i legitimno izabranim predstavnicima vlasti u tom gradu.

Ukazano je da se i u prijestonici turizma odigrao isti scenario kao u Kotoru, kada je grupacija na čelu da DPS-om željela prekrojiti izbornu volju građana ovog grada. U tom smislu, istaknuto je da je SNP CG već uputila poziv za sastanak na kojem bi se diskutovalo o tužnim događajima u Budvi, kao i o predstojećim parlamentarnim izborima, odnosno razmotrilo da li pod sadašnjim uslovima ima smisla izlaziti na izbore ili se opredijeliti za bojkot. OO SNP Kotor je dao punu podršku predsjedniku partije i rukovodstvu u ovom segmentu djelovanja.

Na sjednici je bilo riječi i o aktivnostima koje se preduzimaju u pravcu podizanja partijske infrastrukture SNP Kotor, a prisutni su upoznati sa najavom pristupanja novih članova kotorskom odboru SNP-a i razgovorima sa istaknutim pojedincima. Cilj svih ovih aktivnosti je da SNP što spremnije dočeka naredne lokalne i parlamentarne izbore.

Takođe, iskazana je podrška Mitropoliji crnogorsko-primorskoj u njenoj borbi za odbranu svetinja i najavljeno da će OO SNP Kotor i dalje biti na liniji onoga što je u tom pravcu preduzelo rukovodstvo SNP CG, a to je pružanje bezuslovne pomoći Mitropoliji do ukidanja spornog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares