Категорије
СНП

Nastavlja se prljava predizborna kampanja DPS

Tihomir- Tiho Bogavac, član Glavnog odbora SNP CG

Prljava predizborna kampanja DPS-a se nastavlja, pritisci na radnike postaju sve veći. Ovih dana uveliko direktori bolnica, domova zdravlja, škola počinju svoje uobičajene aktivnosti iz afera ,,Snimak,, i “Spisak”.

Popisuju sigurne i manje sigurne glasove, vršeći na taj način krajnje neprimjeren pritisak na radnike ovih ustanova, uz prijetnje da će ostati bez posla zbog svoje političke opredijeljenosti.

Socijalistička narodna partija Crne Gore poručuje ovim DPS i SD kadrovima da Crna Gora nije njihova prćija i otvoreno pozivamo radnike da nam prijave sve oblike ovakvog postupanja, političkog pritiska, svojstvenog autoritarnim režimima. Ujedno, upućujemo poruku ovakvim direktorima da će svi do jednoga biti smijenjeni odmah poslije promjena ove vlasti, ili tačnije, kada se u septembru formira neka nova vlada bez trenutnih predstavnika režima.

Ovakvi i slični postupci pojedinih direktora govore u prilog osionosti i brutalnosti na koju su spremni zarad jednog jedinog cilja, a to je opstanak u udobnim direktorskim foteljama, bez obzira na antidemokratski karakter ove vlasti. Radite uzaludan posao, građani su vidjeli da vlast ne može da ispuni nijedno od svojih izbornih obećanja.

Socijalistička narodna partija, skupa sa ostatkom opozicije ovih dana će dogovoriti najbolji način da se skupa sa slobodnim građanima odupremo represiji i tiranstvu ovog režima, koji je svoj najbolji nasilnički karakter pokazao u Budvi. Promjene su krenule i ne mogu se zaustaviti. Crna Gora, sa nekom novom vlašću, nastaviće put ka demokratiji i evropskim vrijednostima.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.