Категорије
СНП

Sjutra sastanak na inicijativu SNP-a: Joković očekuje dolazak svih opozicionara

SNP će sjutra u podne u svojim prostorijama organizovati sastanak sa parlamentarnom opozicijom, bez obzira na to da li će dobiti povratnu informaciju od opozicionih partija o tome da li će doći, kazao je za Antenu M lider te partije Vladimir Joković.

Joković je poziv uputio predsjednicima Nove Andriji Mandiću, Demokrata Aleksi Bečiću, Ure Dritanu Abazoviću, DNP Milanu Kneževiću, PzP Nebojši Medojeviću, Demosa Miodragu Lekiću, SDP-a Draginji Vuksanović, UCG Goranu Daniloviću i Radničke partije Maksimu Vučiniću.

“Teme sastanka će biti zajedničke, da opozicija koliko je moguće više djeluje zajedno i jedinstveno u cilju postizanja pobjede na perlamentarnim izborima. Neke političke partije su se javile da će sigurno uzeti učešće u tom razgovoru, da li će sve to ne znam. Ne znam zašto se ne bi svi odazvali kad je situacija u Budvi pokazala da partije zajedno i jedinstveno mogu da postignu mnogo više”, kazao je Joković.

Komentarišući zakazani datum izbora, Joković je naveo da je SNP potpuno spreman, te da što se tiče njih, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je mogao da zakaže izbore, kakao je rekao, kad god je htio.

“Đukanović je definitivno tražio najbolji mogući momenat koji odgovara vladajućoj strukturi za raspisivanje izbora. Nikad do sada u istoriji Crne Gore u avgustu mjesecu nijesu bili parlamentarni izbori, pa prema tome izbori su po prvi put u avgustu i po prvi put će DPS da izgubi izbore”, kazao je Joković.

Izvor: https://borba.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.