Категорије
Актуелно

Istraživanje danima kruži internetom: DPS nikad slabiji, ujedinjena opozicija nikad jača!

Istraživanje javnog mnjenja, čiji rezultati su objavljeni na internetu prije nekoliko dana, a koje DPS nije demantovao, pokazuju da se ta partija nalazi na najmanjem procentu podrške u zadnje tri decenije.

Rezultati istraživanja, koje je, navodno naručio DPS, objavljeni su i na Fejsbuk stranici “Lažna crnogorska opozicija”, čiji administratori su kritički nastrojeni prema opozicionim partijama.

Po tim rezultatima, DPS ima podršku 32 odsto građana.

“Ovo istraživanje je sprovedeno širom Crne Gore, na uzorku od preko 1100 ljudi, krajem maja/početkom juna, nakon opuštanja restriktivnih mjera vezanih za virus Covid-19.

DPS sasvim opravdano nikada nije obznanio ove podatke, jer sudeći po njima, oni gube izbore i to sa značajnom razlikom. Uzmite u obzir da se ovo istraživanje sprovelo prije dešavanja u Budvi i Ulcinju, kao i prije hapšenja sveštenika u Podgorici i Danilovgradu i početka litija…

Brojke same govore, jedna, pa čak i dvije opozicione liste pobjeđuju Mila Đukanovića i to sa popriličnom razlikom. Nadamo se da su opozicioni lideri svjesni ove situacije i da će se odgovorno ponašati prema zadatku koji je pred njima, navodi se na pomenutoj stranici.

Ovo istraživanje je objavljeno prije nekoliko dana i niko iz DPS-a ga nije demantovao. Takođe, ni ostali politički subjekti ovo istraživanje nijesu demantovali.

Izvor: https://borba.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.