Категорије
СНП

Još samo odlazeći diktator fantazira o velikoj Srbiji

Priča o velikoj Srbiji je još samo u snovima i riječima odlazećeg diktatora. Čak ni jedan političar u Srbiji ne mašta o ovoj ideji. Priziva je čovjek koji nema više šta da ponudi građanima Crne Gore.

Sve najgore je došlo u našu državu zahvaljujući njegovoj vladavini: nema dana da ne osvanemo u međunarodnim izvještajima i na stranicama svjetskih novinskih izdanja kao zemlja korupcije i kriminala, nerasvijetljenih ubistava. Čuveni smo i kao država koja hapsi i privodi sveštenike i političke neistomišljenike. Izvozimo u Evropu i svijet naše brendove u vidu „Snimka“ i „Koverte“, novinari se prebijaju i privode, dok se pale i lome auta kako predstavnicima sedme sile, tako i sveštenicima. To je trenutna slika naše države zahvaljujući vladavini aktuelnog režima, kojem Evropa nikada nije bila cilj, već isključivo puko ostajanje na vlasti.

Socijalistička narodna partija je sigurna da je vrijeme za neku novu, bogatiju državu, sa većim standardom i boljim uslovima za život. To je moguće samo ukoliko smijenimo vlast na čelu sa DPS-om. Jedino rešenje za nagomilane probleme je da dođe do demokratskog izjašnjavanja građana na izborima, koji se moraju održati u fer i demokratskoj atmosferi. Vlast se konačno mora pomiriti sa činjenicom da su smjenjivi, kao činjenicom da demokratiju i evropsku Crnu Goru ne mogu zaustaviti ni policijski kordoni, ni represija, politička korupcija, ucjene ili pritisci.

SNP nastavlja sa svojim aktivnostima, i svuda i na svakom koraku, svim demokratskim i legitimnim političkim sredstvima borimo se da do promjena u Crnoj Gori dođe. I dalje smatramo da je jedinstven opozicioni nastup pobjednička varijanta.

Poručujemo i ovoga puta da, ukoliko ne dođe do toga, u potpunosti smo spremni i za samostalan nastup, ako se stvore mogućnosti za održavanje izbora. Naš zadatak je da doprinesemo da se vlast promijeni i da građanima Crne Gore donesemo neki novi, bolji život.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.