Категорије
СНП

Mjerilo treba da budu rezultati a ne članska karta DPS

Slađana Kaluđerović, predsjednica Odbora SNP GOLUBOVCI u izjavi za Dan saopštila:

Svjedoci smo da se već godinama budžet Opštine Golubovci raspoređuje na nedomaćinski način. Glavni kriterijumi za dodjelu novca su dominantno političke prirode, odnosno vladajuće stranke gledaju kako da što više koristi ušićare za sebe, a ne da se ostvari dobro svih građana Zete.
Tako se novac koji pripada svima nama stavlja u funkciju pojedinačnih ili partijskih interesa. Dokaz za to je, na primjer, za FK Bratstvo je 2018. godine izdvojeno 76 hiljada eura, iako taj klub u najmanju ruku nije imao neke zapažene rezultate, već upravo suprotno, ali je jedini “uspjeh“ bio to što se na čelu kluba nalazio Milenko Maraš, koji je u tom periodu bio i predsjednik Skupštine Gradske opštine Golubovci. Po već dobro razrađenom DPS metodu “ruka ruku miluje“, on je iskoristio svoj tadašnji politički položaj da obezbijedi značajne finansijske inekcije klubu na čijem je čelu bio. Da iza tih izdašnih novčanih davanja nijesu stajali sportski već politički motivi svjedoči i izdvajanje za ovu godinu gdje je za isti klub predviđeno svega 20 hiljada eura.

SNP se zalaže za ulaganje u sport, obrazovanje mladih, ali da mjerilo prevashodno budu rezultati, a ne članska karta vladajuće partije. Koliko je samo nepravde učinjeno brojnim talentovanim sportistima na teritoriji Zete koji su ostali uskraćeni za opštinsku pomoć, koja je s druge strane bila nesebična prema partijski podobnim, ali ne baš tako uspješnim sportskim klubovima.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.