Категорије
СНП

Hoćemo Crnu Goru Njegoševih principa, a ne korupcije i šikaniranja

Vasilije Lalošević, odbornik SNP CG u Skupštini opštine Bar

Na raspravi o Strateškom planu razvoja opštine Bar do 2025. godine odbornik SNP CG Vasilije Lalošević je, između ostalog, kazao:

Ja hoću Bar gdje će svi ljudi biti jednaki, gdje se ne hapse i privode sveštenici i učesnici litija i gdje šefovi policije neće određivati genetski kod naroda.

Mi u SNP-u hoćemo Bar u kome će sva naša djeca imati šansu da se zaposle i egzistiraju u svom gradu, hoćemo grad solidarnosti i tolerancije, Vladimira i Kosare, gdje će se razvojni projekti realizovati, a ne da budu mrtvo slovo na papiru, gdje će se izgraditi nova bolnica i infrastrukturni objekti potrebni svima, gdje će plaže i svi hotelski kapaciteti biti puni.

Hoćemo Crnu Goru konsenzusa, a ne da nam privatna obezbjeđenja i policijski službenici stoje na vratima skupština opština, hoćemo Crnu Goru koja ima viziju za mlade ljude, gdje vas niko neće mrko gledati zato što ste Srbin ili neke druge nacionalnosti.

Neću Bar i Crnu Goru gdje vlada korupcija, nepotizam i šikaniranje, gdje gospodari naših sudbina mogu sve, a narod ništa. Takva društva su se kroz istoriju uvijek krunila i propadala.

Hoću Bar i Crnu Goru Njegoševih principa u kojoj će se poštovati različitosti i suprotnosti, a ne Crnu Goru u kojoj gotovo nijedna institucija nema svoj legitimitet i nalazi se u v.d. stanju.

O takvom Baru i takvoj Crnoj Gori uvijek sam spreman da razgovaram, ali neću pristati na igru gluvih telefona i grube primjene sile nad našim vjernim narodom.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.