Категорије
СНП

Saopštenje za javnost OO SNP Budva

PREKOMJERNA UPOTREBA SILE PREMA GRAĐANIMA JE NEDOPUSTIVA

Bruka kroz koju već danima prolazi Budva danas je doživjela vrhunac. Zahvaljujući DPS-u i njegovom korupcionaškom i kriminalnom načinu djelovanja, legalno izabrani predstavnici vlasti u metropoli turizma ponovo nisu mogli ući u zgradu Opštine.

Zaposleni u Opštini trpe nevjerovatan pritisak i nelagodu, dok su se građani koji iskazuju svoj protest i nezadovoljstvo zbog situacije u kojoj grad tavori, našli na udaru policije i privatnog obezbjeđenja koje se na vratima budvanske Opštine našlo po osnovu koji nikome u ovoj državi nije jasan.

Prekomjerna upotreba sile prema građanima, od kojih su neki zadobili i ozbiljne povrede, je nešto što se ne može tolerisati i što zahtijeva hitan i beskompromisan odgovor nadležnih institucija.

Socijalistička narodna partija Crne Gore zahtijeva od DPS i njenih satelita u Budvi da prestanu sa cirkusom koji sprovode na štetu svih građana i Crne Gore u cjelini, da pristupe zakonitom rješavanju ove krize i obustave vršenje terora nad slobodnim građanima Budve. U suprotnom, Budva će, umjesto kao turistički rekorder, postati poznata kao crna rupa demokratije u ovom dijelu Evrope.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.