Категорије
СНП

Građanima je dosta sujeta i brojanja mandata, hoće jedinstvo!

Povodom aktuelne političke situacije u našoj državi

Počela su hapšenja po Crnoj Gori i umjesto da tužilaštvo hapsi predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a zbog sijanja straha, emitovanja mržnje, poziva na linč, prijetnji da će u roku od 15 minuta odbraniti privatnu državu, oni privode Krapovića, Krsta Rađenovića i ostale opozicione funkcionere u Budvi i time pokazuju da je posrnuće dotaklo samo dno.

Da funkcioniše pravna država, tužilaštvo je odavno trebalo da se samouhapsi, počev od smiješnog isceniranog, takozvanog “državnog udara”. Ovako, jučerašnjim naručenim optužnicama pokušavaju, u stvari one koji su spasili Budvu od kriminala predstaviti istim i kao i same kriminalce, oličene u najvišim DPS funkcionerima, koji su od građana Budve i Crne Gore pokrali na stotine miliona eura. Direktor Uprave policije Veljović je odavno napustio profesionalizam, postavši tako slijepi izvršilac zadataka DPS-a. Podredio je državnu policiju interesima jedne partije i jednog čovjeka, surovo gazeći Ustav i zakone ove zemlje. Na taj način je, nažalost, policijske službenike pretvorio u nasilnike i zaštitnike pojedinačnih i partijskih interesa. Posebna je priča djelovanje nekakvih privatnih obezbjeđenja bez ikakvih oznaka i legitimacija.

SNP poziva sve časne i neokaljane pripadnike MUP-a, ali i svih državnih institucija i organa, da ne dozvole da budu branioci ogromnog, nezakonito stečenog kapitala kriminalaca iz vlasti. Svima je jasno da državu ne vode institucije, već mafija, koja je te iste institucije pretvorila u privatno vlasništvo. Upravo poslednji pokušaji zastrašivanja i nasilja, predstavljaju direktnu poruku vlasti da će se za svoj opstanak boriti do poslednjeg daha, ne birajući sredstva i metode. Ovo je samo nagovještaj onoga šta još može da nam se desi, ukoliko se ne dese promjene i na izborima ne smijenimo ovakvu, diktatorsku vlast.

Situacija zahtijeva da opozicija pod hitno sjedne za sto, da se preko grbače Budvana, manemo samoreklame i performansa, i da zauzmemo ozbiljne stavove u ovom političkom haosu, koji je izazvala vlast DPS-a, SD-a i BS-a. Posebno pozivamo predstavnike Demokrata i DF-a da zakopaju ratne sjekire na državnom nivou, s obzirom da je Budva poslala poruku jedinstva i partija i građana.

SNP je sve vrijeme pozivala i poziva na jedinstvo. Izvolite, organizujte, ili jedni ili drugi, hitan sastanak. SNP će se sigurno odazvati. Dosta je građanima sujeta i brojanja opozicionih mandata. Narod hoće promjene, a naša partija je uvijek bila i biće uz svoj narod.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares