Категорије
СНП

Vratićemo se još jači i odlučniji da ne dozvolimo promjenu izborne volje građana

Saopštenje za javnost OO SNP Budva

Policijska falanga Mila Đukanovića ponovo je jutros na vratima budvanske Opštine. Zaposleni ne mogu doći do svojih radnih mjesta, niti pružiti potrebne usluge građanima Budve, a policija i danas nastavlja hapšenje i privođenje Budvana.

Brutalnost policije prema odbornicima i građanima pokazala je na šta su sve spremni predstavnici režima kako bi opstali na vlasti, a dodatan podstrek dao im je predsjednik Vlade neprimjerenom i neodgovornom izjavom da će država problem riješiti za petnaest minuta.

Kako država „rješava“ problem najbolje pokazuje ubacivanje suzavca u sportsku halu u kojoj su djeca trenirala i njihove suze zbog osionosti i bahatosti policijskih snaga koje ne biraju sredstva da odbrane interese svojih nalogodavaca.

OO SNP Budva poručuje režimu da im je uzalud sve što su juče uradili, da ćemo se vratiti još jači i odlučniji da ne dozvolimo potkupljenim odbornicima i mafiji da mijenjaju izbornu volju građana Budve, a oni koji su napravili jučerašnji haos neka razmisle da li im se isplati da nastavljaju rat sa sopstvenim narodom.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.